FAQ

Ni bokar mig…Vad händer nu?


När ni bestämt er, ni gillar mina bilder och min bildstil. Ni trivs med mig som person och känner att ni kan hänga med mig några timmar. Jag passar liksom in. Vi har klickat.


Då skriver vi ett avtal. Ni får boka ert datum med en bokningsavgift. Vi bokar in ett möte någon månad innan ni gifter er och sen även ett möte någon vecka innan själva ceremonin. All info samlar vi i ett Google Dokument som vi tillsammans fyller med detaljerna om er dag.


Vad får ni om ni anlitar mig?

Ni får dagen dokumenterad som den är. Jag bevarar kärleken, känslorna och magin. 


Bilder på er, gästerna, detaljerna och ögonblicken. Alla bilder levereras högupplösta i ett online galleri för er att ladda ner. 


Fotograf och videograf 


Hur går det till?

Vi gör det tillsammans. Jag är kreativ, ni får mer än gärna komma med idéer. Vi tar bilderna när ni gör saker. Ni får även tillgång till min lilla poserings guide om ni känner att ni vill öva innan. Samt att jag älskar Pinterest så vill ni ha ett gemensamt album där för inspo så kör vi på det.


Men om det regnar? 

Ja då regnar det och vi får vara kreativa samt så har vi alltid kommit på en backup sedan innan. Jag har paraplyer och det löser sig. När jag fotograferade Cecilia och Adam ösregnade det när vi skulle göra First Look och det gick hur bra som helst att lösa porträtt ändå. Ni kan se deras bilder och läsa mer om det deras dag i min portfolio. 


Körschemat

Se till att ha utrymme för små pauser. Där ni kan smita iväg för att bara vara ni två (plus mig som ett tredje hjul) 😝. Extra utrymme för foto är något jag rekommenderar.