Om Mig

OM MIG

Fotograf Madelaine Gustin


En känslosam och kreativ person. Som är noggrann och organiserad.

Älskar att skriva listor.


Navet i en stor familj och gift med mitt livs kärlek. Tillsammans bor vi precis utanför Malmö och Lund med våra fem fantastiska barn.

Jag är en omtänksam hönsmamma som älskar havet. Jag bakar gärna, men följer sällan receptet. 


Alltid älskat foto men startade eget som bröllopsfotograf och började följa drömmen under 2019. Började direkt med att dokumentera bröllop då jag är en sucker för känslor. Det bästa jag vet är att vara bröllopsfotograf! Att få fånga ögonblicken, bevara minnen och ge mina brudpar bilderna som för evigt berättar om deras kärlek.

Att jag gråter bakom kameran när ni gifter er är mer regel än undantag. Det är alltid en speciell känsla under en bröllopsdag. 

Mina närmsta beskriver mig som kreativ, lösnings-orienterad, noggrann, organiserad och omtänksam. Dem säger också att jag är en trygghet, att jag alltid finns där och att jag är positiv. 

Jag jobbar även som grafisk designer och digital marknadsförare. Är expert på sociala medier, skapar content till företag och fotograferar samt filmar. Sedan 2021 jobbar jag som konsult i mitt eget företag Gustin Creative. Jag hjälper företag att optimera eller etablera en digital närvaro. Fotograferar produktbilder, miljöbilder och producerar content. Som grafisk designer skapar jag allt från kataloger till digitalt material. 


Vill ni komma i kontakt med mig? Fyll i formuläret så svara jag er så snart jag bara kan. 

Kontakta mig!

 
 
 
Bröllopsfoto
Porträttfoto Familj
Företagsfoto